Ansigtsgenkendelse – SALTO Systems opkøber Cognitec Systems

Teknologi | 15-03-2022 |

SALTO Systems, en førende producent af elektronisk adgangskontrol til smarte bygninger, investerer nu i Cognitec Systems, der er en innovativ virksomhed inden for automatisk ansigtsgenkendelsesteknologi.

Ansigtskendelse

Ansigtsgenkendelse

Vi har i løbet af de seneste par år set forandring og udvikling, når det gælder den digitale transformation. Brancher er blevet reformeret, og man bruger nu i stigende grad digitale værktøjer til både arbejde, privatliv, læring og underholdning. Digital bearbejdning af oplysninger om personer og deres identitet, herunder ansigtsgenkendelse, er ved at blive den nye standard indenfor mange brancher. Dette gør automatisk ansigtsgenkendelse til en nøglefaktor for at kunne imødekomme markedets behov.

Cognitec, en voksende aktør inden for ansigtsgenkendelse, tilbyder gennem sin innovative teknologi en pålidelig løsning til implementering af identitets-, privatlivs- og sikkerhedspolitik. Ved at investere i Cognitec kan SALTO Systems komplimentere teknologien med en bred vifte af anvendelsesmuligheder for både eksisterende og fremtidige SALTO-kunder.

Cognitec har hovedkontor i Tyskland, hvor der sidder et stort team af forskere og ingeniører dedikeret til forskning og udvikling, og har yderligere kontorer i Australien, Spanien og USA. Cognitecs portefølje omfatter løsninger til databasesøgninger efter ansigtsbilleder, screening af optaget video, realtidsvideo screening, personanalyse, grænsekontrol, ICAO-kompatibel billedoptagelse og vurdering af ansigtsbilleders kvalitet. Algoritmen i virksomhedens flagskibsprodukt ‘FaceVACS’ er løbende blevet vurderet af NIST (National Institute for Standards & Technology) gennem præstationstest.

Siden starten i 2002 har Cognitec arbejdet med offentlige myndigheder, retshåndhævende myndigheder og kommercielle kunder i mere end 50 lande. Som eksempel bruger det tyske grænsepoliti Cognitec-teknologi til automatiseret paskontrol og indsamling af biometriske fotos inden for det europæiske ind- og udrejsesystem (EES).

“Samarbejdet med Cognitec giver SALTO Systems mulighed for at integrere ny teknologi inden for biometri, ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens i vores produkter og platforme for at skabe nye løsninger og tjenester til gavn for alle vores kunder,” siger Marc Handels, Chief Technology Innovation Officer hos SALTO Systems.

“Cognitecs teknologi er yderst kompatibel og kan integreres med hele SALTO Systems’ produktportefølje af adgangskontrol, smarte skabslåse, booking- og billetløsninger. Ved at integrere løsninger såsom gnidningsfri check-in og håndfri adgang i vores system kan vi forbedre kundeoplevelsen, uanset om løsningen er til virksomheder, detailhandel, boliger eller fritids- og fitnessområder,” tilføjer Marc Handels.

Cognitecs administrerende direktør Alfredo Herrera siger, at han glæder sig over samarbejdet, der vil være til gavn for både virksomheden og alle dens kunder.

“SALTO Systems er en veletableret virksomhed, der har en god global position. Deres voksende dækningsområde giver os en fantastisk mulighed for at nå de hurtigst voksende markeder inden for ansigtsgenkendelse, og det vil samtidig give os mulighed for at udvide vores forretning med vores anerkendte produkter,” siger Herrera. “Siden vi blev grundlagt, har Cognitec været den eneste virksomhed i verden, der udelukkende arbejder med ansigtsgenkendelsesteknologi. Da vi er innovatorer, giver det god mening for os at slå os sammen med en partner som SALTO Systems, der er en respekteret virksomhed i sikkerhedsbranchen.”

Om Cognitec

Cognitec Systems blev grundlagt i 2002 i Dresden, Tyskland, af et team af eksperter, der så den stigende efterspørgsel efter biometriske software- og hardwareløsninger. Stifterne har udviklet algoritmer til FaceVACS-teknologien siden 1995 og har leveret markedsledende produkter til offentlige og industrielle kunder verden over siden 1996. Udviklingen af produkterne og virksomhedens vækst er baseret på den viden, som virksomhedens forskere og softwareingeniører har tilegnet sig.

Kilde: SALTO System

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Teknologi | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.