Analyse af robotdata optimerer cyklustid og kvalitet

Teknologi | 11-11-2021 |

Robotproducenten OnRobot lancerer nu monitoreringssoftwaren WebLytics, som via indsamling af robotdata giver brugerne mulighed for at optimere både cyklustid og kvaliteten i produktionen. Dataindsamlingen giver samtidig mulighed for diagnostik i realtid, som i sidste ende minimerer dyre driftsstop af robotceller.

OnRobots WebLytics

WebLytics integrerer den globalt anerkendte OEE-standard (Overall Equipment Effectiveness) og identificerer tendenser i realtid i robotcellen, herunder mønstre, spidsbelastninger og forstyrrelser af applikationsproduktiviteten.

Med softwaren WebLytics, tilbyder OnRobot nu en unik løsning til produktionsovervågning, enhedsdiagnostik og dataanalyse, der er designet til at øge produktiviteten og minimere driftsstop.
WebLytics arbejder i realtid og kan overvåge flere kollaborative robotapplikationers ydeevne på samme tid. Alt indsamlet data omdannes til letforståelig information, som præsenteres visuelt på både enheds- og applikationsniveau.
WebLytics er desuden kompatibelt med alle førende kollaborative robotter og lette industrielle robotarme, samt alle eksisterende OnRobot-værktøjer.

OnRobots CEO, Enrico Krog Iversen udtaler:

“Lanceringen af WebLytics er en vigtig milepæl for OnRobot, vores kunder og vores globale integratornetværk. WebLytics er den første softwareløsning, som leverer applikationsfokuserede data i realtid til kollaborative applikationer på tværs af store robotmærker. Som vores første softwareprodukt, markerer WebLytics begyndelsen på OnRobots rejse inden for robotsoftware og fuldender vores vision om at levere en “One Stop Shop” til kollaborative applikationer på både hardware- og softwaresiden.”

Slut med manuel og tidskrævende dataindsamling

Det er ikke længere nødvendigt at bruge tid på manuel indsamling af data, da softwaren automatisk giver indsigt i, hvor godt en kollaborativ applikation fungerer.
Samtidig kan der foretages diagnostik af enheden i realtid, hvor advarsler og forebyggende foranstaltninger til vedligeholdelse, minimerer de omkostningsfulde driftsstop af robotceller.
Den globalt anerkendte OEE-standard (Overall Equipment Effectiveness) er integreret i WebLytics, og identificerer i realtid tendenser i robotcellen, herunder mønstre, spidsbelastninger og forstyrrelser af applikationsproduktiviteten. Ved OEE måles den procentdel af produktionstiden, hvor der reelt set produceres noget. WebLytics afgør ved hjælp af disse OEE-målinger, om fremstillingsprocessen kører med optimal hastighed, ligesom applikationscyklussernes kvalitet analyseres.

Den nye software er tilgængelig fra i dag

WebLytics er i skrivende stund gjort tilgængelig på det globale verdensmarked, og kan erhverves gennem abonnement.
Læs mere hos OnRobot her: WebLytics

Kilde: OnRobot

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Teknologi

Kom og vær en del af det faglige forum, hvor du kan møde et stort netværk, finde produktnyheder, nye løsninger og blive klogere på, hvad […]

Teknologi

Særdeles attraktiv stilling i markedsledende teknologisk førende vækstvirksomhed Som applikations ingeniør hos Beckhoff bliver du en del af den særdeles kompetente tekniske afdeling, der har […]

Teknologi

Maskinstyring ud af boksen: Maskinbyggere kan vinke farvel til eltavler i grå metalskabe. Efter 10 års udviklingsarbejde har Beckhoff konstrueret et modulært system, der fjerner […]

Teknologi

Automation | 01-04-2022 |

En række offentlige myndigheder og selskaber starter i dag et forsøg med frisætning af data for el- og fjernvarmeforsyningen af bygninger i Aarhus Kommune. Målet […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.