Akustisk rumdeler skaber nye og spændende rum

Byggeri | 24-08-2021 |

Et nytænkt design med 360° vendbare paneler hver ophængt i ét hjul i samme loftsmonterede skinne. Det er den enkle idé bag Slide Panel Flex, der forener afskærmning, rumdeling og lyddæmpning i ét system med stor designfrihed. Slide Panel Flex introduceres nu på messen Trends & Traditions i Kbh.

Kurage Panel

Hvert panel er nedhængt i ét hjul og løber i et loftsmonteret glidesystem med kun én glideskinne. Det betyder, at alle paneler kan dreje 360° og giver dig friheden til at integrere, tilpasse og skabe nye rum i rummet, hvor indbyggede magneter hjælper med at holder panelerne i stabil position.

Skab nye rum i restauranten. Optimér de akustiske forhold på storrumskontoret. Nyd en behagelig zone i loungen eller en rolig atmosfære på caféen. Det er nogle af de nye muligheder, som det enkle, nyskabende Slide Panel Flex-system fra Kurage Acoustics kan bidrage med.

Større fleksibilitet og designfrihed

Introduktionen af serien Slide Panel Flex markerer et nybrud inden for indretningsmulighederne i bl.a. restauranter, kontorer, lounge-områder og caféer. Panelerne er forskydbare som traditionelle vægpaneler, men loftsmonterede i én og samme glideskinne i ét ophængspunkt.

Panelerne kan placeres i forlængelse af hinanden eller parkeres parallelt med pladsbesparende effekt til følge, og der er mulighed for en buet skinne på 90°. Den nye serie er således et særdeles fleksibelt system, både hvad angår indbygget funktionalitet og fysiske anvendelsesmuligheder:

-Slide Panel Flex kan integreres og passe ind i rigtig mange forskellige slags miljøer alt efter de individuelle behov og ønsker. Det er en meget fleksibel løsning, hvor panelernes akustiske kerne er lavet af naturlig mineraluld, og de kan alle dreje 360°, så man f.eks. kan skabe et næsten lukket rum eller dreje et enkelt panel som åbningen i det nye rum, siger Danny Andersen, Fischer Group A/S, som Kurage er en del af.

Æstetisk design med klassisk signatur

-Slide Panel Flex er klasse A absorbent. Samtidig er det æstetik på højt plan i kraft af designet, den synlige Kurage-signatur med sideliste i aluminium og tekstilerne fra Kurage Acoustics. Indbyggede magneter hjælper med at holde panelerne tæt sammen, når det nye rum er foldet ud, og betrækket er aftageligt, kan renses og er påsyet elastik, hvilket sikrer konstant udspænding af stoffet. Så det er både et akustisk fornuftigt, alsidigt, stilrent og meget langtidsholdbart produkt, da tekstilerne kan udskiftes.

Slide Panel Flex er den seneste tilføjelse til Kurage Acoustics, der i forvejen bl.a. omfatter det forskydbare Slide Panel-system, vægpaneler, bord- og gulvskærme samt akustikgardiner.

Se mere om Slide Panel Flex HER og besøg Fischers og Kurages stand på Trends & Traditions i Lokomotivværkstedet i Kbh. ons. d. 25/8 2021, hvor Slide Panel Flex præsenteres for første gang.

Kontakter

Danny Andersen
Tlf.: 70 15 40 55

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Klima | 23-08-2021 |

Med regeringens infrastrukturplan kan danskerne se frem til mere støj i baghaven – støj, der i forvejen udgør et stort problem i byerne og tæt

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.