Årets Elite-håndværker 2022 er fundet

Byggeri | 06-04-2022 |

To år med rekordmeget aktivitet i håndværkerbranchen har betydet fyldte ordrebøger og lange arbejdsdage for landets håndværkere. Heldigvis har det høje serviceniveau også fulgt trop. 3byggetilbud.dk har nu fundet elite-håndværkerne for 2022, hvor ét firma udvælges for hver faggruppe. Vinderen af den helt store titel som årets Elite-håndværker 2022 er MK VVS & Teknik ApS fra Otterup.

Årets Elite-Håndværker & Elite-VVS’er er MK VVS & Teknik ApS

Årets Elite-Håndværker & Elite-VVS’er er MK VVS & Teknik ApS.

En gang om året udpeger landets største formidler af bygge- og renoveringsopgaver, 3byggetilbud.dk, elite-håndværkere i 17 fagkategorier ud af de 1.700 firmaer, der er tilknyttet portalen. Elite-udvælgelsen er en helt særlig anerkendelse, da der i hver fagkategori kun er ét firma, der kan se sig kåret til titlen. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af feedback fra portalens byggelystne brugere og antallet af vundne opgaver – og konkurrencen har været stor.

VVS’er fra Otterup får helt særlig hæder

Det topprofessionelle VVS-installatørfirma, MK VVS & Teknik ApS, kan se sig kåret som Elite-VVS’er 2022 hos 3byggetilbud.dk. Hos Elite-VVS’eren er kundeservice og den rette rådgivning topagendaen, som udføres med et tårnhøjt fagligt niveau.

Og ikke nok med titlen inden for firmaets eget fag – så er MK VVS & Teknik ApS også udvalgt som Elite-Håndværker 2022. Det betyder, at VVS-firmaet ligger i toppen blandt alle elite-kåringerne hos 3byggetilbud.dk.

”Vores motto er: God service behøver ikke nødvendigvis at koste ekstra. Hvis vi gør vores forarbejde og informerer kunderne rigtigt, så har vi forventningsafstemt, hvad det er, vi har tænkt os at levere, og hvilken løsning vi synes, kunderne skal have. Vi gør meget ud af den rigtige rådgivning, så kunderne får den smarteste løsning. Og det tror jeg helt sikkert er noget af det, der også smitter af på vores anmeldelser,” siger indehaver af MK VVS & Teknik ApS, Claus Kjellstrøm og tilføjer:

”Vi går meget op i at yde en ordentlig service, når vi er derude – det er jo i bund og grund det, folk fortjener. Håndværkere er dyre nok i forvejen. Så kan vi også godt tillade os lige at støvsuge eller tørre af efter os.”

Myten om dovne håndværkere skal aflives

70.000 gange i løbet af 2021 har danskerne efterspurgt en håndværker hos 3byggetilbud.dk. En stigning på mere end 50 procent sammenlignet med 2019, men også et overraskende niveau sammenlignet med 2020, der grundet hjemsendelse og corona slog alle rekorder for antallet af håndværkeropgaver.

”Med vores kåringer hylder vi den kontinuerlighed, der har været i håndværkernes høje serviceniveau på trods af et marked med travlhed som aldrig før. Trods pres på ordrebøgerne har kundeanmeldelserne været i top,” siger Tino Chris Hansen, Head of Customer Service hos 3byggetilbud.dk.

Dykker vi ned i tallene har bygherrerne på en skala fra 1-5 stjerner i gennemsnit evalueret håndværkerne fra 3byggetilbud.dk med 4,48 stjerner i 2021.

”Det vidner om, at vi bestemt kan komme fordommen om dovne håndværkere til livs. De gør nemlig et prisværdigt stykke arbejde derude,” lyder det fra Tino Chris Hansen.

Se vinderne inden for alle 17 kategorier her.

Kilde: 3byggetilbud.dk

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.