Årets bæredygtige virksomhed er familieejet

Klima | 25-03-2022 |

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver bl.a. familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver mere bæredygtige.

Familieejede Meldgaard Miljø ved Line Meldgaard, Henrik Meldgaardog Lasse Meldgaard kunne gå hjem som vindere af Sustainability-kategorien, da danske vækstskabere blev hyldet ved EY Entrepreneur Of the Year 2021, der torsdag aften blev afholdt i Lokomotivværkstedet i København.

I kategorien Sustainability, der blev uddelt første gang i 2020, er fokus på vækstvirksomheder, hvor bæredygtighed er en integreret del af virksomhedens forretning og af særlig betydning for dens udvikling og vækstskabelse.

Stærk familie, der tænker cirkulært

Meldgaard Miljø er en del af Meldgaard Gruppen. I mere end 40 år har virksomheden arbejdet med dagrenovation og affald fra virksomheder. Deres tilgang til bæredygtighed og bidrag til en grønnere fremtid samt nye innovative løsninger er blandt de ting, der har imponeret den enige jury. Det fortæller Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year:

”De udfylder en vigtig funktion i vores samfund, investerer i bæredygtige løsninger og har en cirkulær tankegang. Og i og med at de hjælper virksomheder med at sortere deres affald, bidrager Meldgaard Miljø til, at også andre virksomheder gør verden lidt grønnere,” siger han og fortæller videre, at juryen derudover lagde vægt på, at Meldgaard-familien har skabt en flot vækst og indtjening i et konkurrencepræget marked. Samt at det er en stærk familie med en veldrevet virksomhed, som også har et globalt sigte.

Kandidaterne til EY Entrepreneur Of the Years kategorier findes blandt de regionale finalister, som blev fundet i slutningen af 2021. Her vandt Meldgaard Miljø i regionen Syd- og Sønderjylland.

Ud over Meldgaard Miljø pegede landsjuryen på TIER 1 ASSET A/S og Better Energy Holding A/S som finalister i kategorien Sustainability.

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande. I snart 25 år er danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, blevet hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year.

Der er i løbet af efteråret 2021 blevet kåret seks regionale vindere, og d. 24. marts blev kategorivinderne samt hovedvinderen udråbt ved et stort show i København. Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2022 i Monaco.

Der blev fundet vindere i følgende kategorier:

  • Export and Globalization​
  • Sustainability​
  • Innovation​
  • Start-up/Scaleup​
  • Life Sciences​
  • Social Entrepreneurship – Future Impact​

Kilde: EY Danmark

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Klima

Klima | 06-04-2022 |

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen […]

Klima

Klima | 05-04-2022 |

Klodens klima er ved at krydse den kritiske linje for en temperaturstigning på 1,5 grader. Hvis vi skal undgå de ødelæggende følger af det, skal […]

Klima

Klima | 22-03-2022 |

Hansgrohe gør status over sin bæredygtighedsstrategi på World Water Day 2022. Armatur- og bruseproducenten med hovedkontor i Tysklands Schwarzwald-region har allerede nået nogle af sine […]

Klima

Klima | 21-03-2022 |

Hvis politikerne virkelig mener, at CO2-fangst er en del af vejen til klimaneutralitet i 2050, skal kommunerne også have lov til at drive fangst som […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.