40 års jubilar i Niras – Chefkonsulent Torben Holm

Byggeri | 01-02-2022 |

Torben Holm kan 1. februar fejre sit 40-års jubilæum i NIRAS, hvor den 75-årige chefkonsulent er kendt og værdsat af kunder og kolleger som en erfaren, vidende formidler og ansvarsfuld projektleder med spidskompetence i værdiskabende installationer.

Chefkonsulent Torben Holm kan 1. februar fejre sit 40-års jubilæum i NIRAS.

”Torben Holm er virkelig en del af inventaret i NIRAS. Det var han allerede, da jeg selv startede i firmaet for 30 år siden. En super loyal, hjælpsom og kvalitetsbevidst kollega, som man altid kan få højt kvalificeret sparring fra, når man har brug for det. Torben er altid i godt humør og aktiv i det sociale liv sammen med sine kollegaer,” siger Frank Lyngsø, der er forretningschef for Pharma & Life Science i NIRAS.

Arbejde i Irak, Ungarn, Estland og Bulgarien

Igennem mange år har Torben Holm beskæftiget sig med projektledelse i relation til fjernvarmeforsyning, forsyningsanlæg, vvs–installationer, ventilation, indeklima, energi, køling og integreret højteknologi i byggeriet.

Udover at lede og deltage i utallige projekter i Danmark for både stat, kommuner og private kunder, så var Torben Holm udsendt til Bagdad i 1980erne med sin familie, hvor han arbejdede for Birch & Krogboe, der nu er en del af NIRAS. Senere har han også stået i spidsen for projekter i Ungarn, Estland og Bulgarien.

Karriere kendetegnet ved alsidighed og innovation

Torben Holms karriere har været kendetegnet ved både alsidighed og innovation. Han har blandt andet arbejdet med integration af højteknologi i bygninger og med at skabe økologiske boligprojekter, samt udvikle det flydende bølgekraftværk, Poseidons Organ – Floating Power Plant.

Torben Holm, der er født og bosat i Hillerød, blev uddannet som Akademiingeniør i 1970 på Danmarks Ingeniørakademi, og efter ansættelser hos Johs. Jørgensen og FL Schmidt har han siden 1982 tilbragt hele sin karriere i NIRAS og selskabets tidligere inkarnationer.

”Torben er en meget passioneret ingeniør, der er yderst kvalitetsbevidst, og som altid sørger for, at vi har projekteringsmaterialet i orden. Blandt kollegaerne er han meget anerkendt for sin høje faglighed og sin passion for at reklamere for NIRAS. Torben er i den grad loyal og firmaets mand. Vi er meget glade for, at Torben fortsat vil arbejde for os, selvom han har nået pensionsalderen. Vi håber, at han vil fortsætte så længe, han synes, at det er sjovt at komme på arbejde,” siger Thomas Maurin, der er afdelingsleder i NIRAS.

Torben Holms 40-års jubilæum vil blive fejret den 1. marts kl. 15:00-17:00 i NIRAS’ hovedkontor på Sortemosevej 19 i Allerød.

Kilde: Niras

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.