25-års indkøbs-jubilar i STARK

Byggeri | 07-03-2022 |

I denne måned har Sourcing Director Lars Nielsen Jepsen 25-års jubilæum i STARK.

Lars Nielsen Jepsen

Sourcing Director Lars Nielsen Jepsen

Lars er et godt eksempel på, at der er gode muligheder for at gøre karriere i STARK. Han begyndte i 1997 som indkøbsansvarlig for træbaserede plader fra fjernøsten og steg hurtigt i graderne: Lars har både været produktchef, produktgruppechef, indkøbsdirektør og Head of Commodities, inden han i januar 2022 fik posten som Sourcing Director. Ved den lejlighed trådte han også ind i STARK Danmarks ledergruppe, hvor han bl.a. fik pæne ord med på vejen for en flot track record i hans tidligere positioner i STARK.

Der er også positive ord til Lars fra hans medarbejdere, der beskriver ham som en chef, der altid tager sig godt af sine medarbejdere.

”Jeg har altid været glad for at være i STARK, hvor der både er gode muligheder for at gøre en forskel og for at arbejde sammen med nogle meget dygtige kollegaer. Der er et stærkt sammenhold i virksomheden, som jeg finder meget inspirerende. Og så er vores branche bare spændende og dynamisk – den udvikler sig hele tiden, ikke mindst i disse år, hvor STARK klarer sig fantastisk trods forskellige udfordringer som corona, vareknaphed, prisstigninger og senest krisen omkring Ukraine,” siger Lars Nielsen Jepsen om sine 25 år i STARK.

Selv om jobbet er krævende, får Lars dog også tid til at pleje andre interesser i sin fritid: Det gælder for eksempel sommerhuset ved Rude Strand lidt sydøst for hjemmet i Mårslet. Lars har selv været med til at bygge huset, og helt i tidens ånd sørget for at gøre det så bæredygtigt som muligt.

Men tro nu ikke, at jubilaren bare slapper af på den PEFC-certificerede terrasse (lavet af 12’’ gran C24): Når vejret er til det, stævner Lars ud i sin motorbåd for at pleje en anden lidenskab: Lars er en habil hummerfisker, der hiver en del af de velsmagende store krebsdyr op fra havbunden. Det sker ved hjælp af såkaldte hummertejner – en slags bur med en tragt i begge ender, der er en nænsom måde at fiske på.

Når der er gevinst i tejnerne, tager Lars hummerne med hjem og tilbereder dem i udekøkkenet på terrassen. Efter en tur på grillen nydes hummerkødet med et godt køligt glas hvidvin – gerne en god Chablis. Og gerne i selskab med Lars’ hustru Kirsten Marie og deres to store piger og gode venner.

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med 82 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der er en førende leverandør af byggematerialer, service og rådgivning i Nordeuropa.

Kilde: STARK

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.