25 år i STARK

Byggeri | 22-11-2021 |

Regionsdirektør Lasse Frederiksen har 25 års jubilæum, og han har igennem de seneste 25 år stået i spidsen for at ‘hvirvle op i papirerne.

”Relationer betyder alt i den her branche. Derfor ligger mit fokus på kunderne og medarbejderne. Det er dem, jeg brænder for. Altid.”

Lasse Frederiksen har aldrig været i tvivl om, hvad branchen står og falder med. Hverken dengang for 25 år siden, eller den dag i dag.

I 1996 blev første skridt taget mod et job, som havde titlen “Forretningchef” i Silvan i byen Søborg, hvor næsten alle kunder var private selvbyggere. Men ved tusindeskiftet havde han lyst til at prøve kræfter af med de professionelle håndværkere, og blev trælast direktør for Frederiksværk Tømmerhandel. der gik yderligere fire år, og han rykkede her til Hillerød til en tilsvarende stilling i Frederiksborg Tømmerhandel.

Arbejdet og selve samarbejdet sammen med de professionelle håndværkere gik rigtig godt, og da vi nåede hen i 2010, hvor Dansk Trælast havde skiftet navn til det vi i dag kender som STARK, så hev Lasse Frederiksen teltpælene op, og susede ind til hovedstaden. Han fik ansvaret for de fire STARK K&M forretninger, der i dag er kendt som STARK City, STARK Nordhavn, STARK Frederiksberg og STARK Brøndby.
I 2012 fik Lasse Frederiksen den position som han den dag i besidder nu, som regionsdirektør for alle STARK’s forretinger i København.

”Branchen har forandret sig meget i løbet af de 25 år, jeg har været med. Da jeg begyndte, klarede vi alting selv – fra logistik til markedsføring. Den store revolution kom med navneskiftet til STARK, hvor vi begyndte at fungere som en sammenhængende kæde i hele Danmark med de fordele, som det gav både kunderne og os. Bl.a. kom vi først i branchen med konceptet én kunde – én konto. Det forandrede alt,” fortæller Lasse Frederiksen.

Relationerne til kunderne har stadig førsteprioritet.

”Vi har omtrent de samme varer som konkurrenterne, så vi skal adskille os på servicen. Det gælder om at hjælpe, rådgive og servicere vores kunder bedst muligt. Hele tiden. Det er egentlig ret simpelt,” fastslår 25-års jubilaren.

Lasse Frederiksen er kendt som manden der virkelig forstår at ‘hvirvle op i papirerne’, som han så tit er blevet bedt om at gøre. Hans ledergen emmer at at skabe forandring og fremdrift. Han har skabt en ny dynamik K&M forretningerne ”der var blevet så fine, at det nærmest var en ære at få lov at handle der.”
Han satte en stopper for rygning på kontorerne, og fik i bogstavelig forstand luftet godt ud. Som han selv siger, så sidder man jo ikke og ryger kunden lige op i hovedet, det er dårlig pli og opdragelse – man skal opføre sig ordentligt.

At have en dagligdag hvor man er kendt som hvirvelvinden, passer ham ganske udmærket.

”I de seneste 25 år har jeg både oplevet op- og nedture i branchen, men altid været omgivet af dygtige og dedikerede medarbejdere og loyale kunder. Derfor er jeg også superglad for jobbet og synes, at vi har meget at være stolte af i STARK,” siger Lasse Frederiksen.

Lasse Frederiksen er dog også en mand der finder tid til familie og venner, selvom mobiltelefonen aldrig er slukket. I 39 år har han været sammen med Mette som han 3 sønner sammen med. Han elsker at cykle, og hvis der er tid til det i fritiden, så kan du finde Lasse Frederiksen på sin jernhest.

Kilde: STARK

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.

SENESTE NYT

 
Byggeri

Byggeri | 01-07-2022 |

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der […]

Byggeri

Byggeri | 02-06-2022 |

Stor besparelse på varmeregningen med en væghængt HPI-varmepumpe fra HS Tarm. Der kan være mange penge at spare ved at udskifte den gamle gaskedel med […]

Byggeri

Byggeri | 12-05-2022 |

Bostedet I Slangerup har 4-5 faste beboere og i skiftehold ca. 40 ansatte hele døgnet på 634 m². De valgte at skifte deres gamle Baxi […]

Byggeri

Byggeri | 03-05-2022 |

I vores nye animationsfilm kan du få svaret på, om jordvarme er en god løsning for dig. Jordvarme er en af de mest effektive, økonomiske […]

ANNONCØRER

close

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev, med nyheder og viden fra de brancher og fagområder du selv vælger...

Jeg ønsker nyheder fra disse fagområder:

Vi spammer ikke og du kan altid selv afmelde dig igen!
Se vores privatlivspolitik.